A* Fever in startblokken voor festivalseizoen '22

A* Fever in startblokken voor festivalseizoen '22

ABBA, wie kent ze niet? Een van de meest succesvolle popformaties ooit in de muziekwereld. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Alle ABBA wereldhits zijn na ruim 40 jaar later namelijk nog steeds enorm populair bij jong en oud.  

 

De start van A* Fever

In de zomer van 2010 ontstaat dan ook het idee van A*Fever. Dit idee vond zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding van een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïnspireerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst terug in Nederland besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de podiums zou worden gebracht.

 

En dat is gelukt! Inmiddels heeft A* Fever net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Zo staan ze dit jaar ook weer te performen op festivals zoals de Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten en in de Ziggo Dome. A* Fever weet zichzelf altijd weer te overtreffen met hun prachtige kostuums en adembenemende stemmen. Dit zorgt ervoor dat elke show weer veranderd in een onvergetelijke meezingavond! Met trots kunnen we dan ook zeggen dat A*Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is.