A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

ABBA is een van de meest succesvolle popformaties van de jaren 70 en 80. De voorletters van de twee liefdeskoppels, Agnetha & Björn en Anni-Frid & Benny, vormden de basis voor de naam van de band: ABBA. Het blijkt een act die niet meer weg te denken is uit de muziekgeschiedenis. Er is genoeg hitrepertoire om meerdere best-of albums mee te vullen. Deze zelfde wereldhits zijn ruim 40 jaar later nog steeds immens populair. In de zomer van 2010 ontstaat A*Fever. Het idee van deze ABBA coverband vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden met als aanleiding een daar gekocht exemplaar van ‘ABBA Gold’. De manager van A*Fever, Rock Hoekstra, raakte geïntrigeerd door de ABBA-sound en bij thuiskomst besloot hij om ervoor te zorgen dat het fantastische repertoire van ABBA weer live op de bühne zou worden gebracht.

Niet veel later werden de arrangementen gemaakt door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Een Frida, Agnetha, Benny & Björn maakten de formatie van A*Fever compleet. Inmiddels heeft de ABBA coverband net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van A*Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland. Met trots kunnen we zeggen dat A*Fever de beste ABBA-tribute band van Europa is!

 

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute onderscheidt zich door de prachtige handgemaakte kostuums en de adembenemende stemmen van onze zangeressen. Dit alles maakt een show van A*Fever tot een onvergetelijke meezingavond! A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid!


Wist je dat...

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

A*Fever - The Ultimate ABBA Tribute
 

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten