BLØF geeft gratis tickets inwoners Zoutelande

BLØF geeft gratis tickets inwoners Zoutelande

Brief BLØF

De Zeeuwse band BLØF nodigt alle inwoners van het dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen. Om het succes van de nummer 1 hit ‘Zoutelande’ te vieren heeft de band deze spontane actie opgezet.  

Als jij in Zoutelande woont dan heb jij geluk want de band nodigt alle inwoners van het dorp Zoutelande om naar het evenement te komen. De 1631 inwoners hebben deze week een brief ontvangen met de uitnodiging samen met een gratis concertkaart voor Concert at SEA op donderdag 28 juni.

 


In de uitnodiging die de inwoners van het dorp Zoutelande hebben ontvangen, staat het volgende:

"Cameraploegen vanuit heel het land kwamen naar Zoutelande op zoek ‘naar het gammele strandhuis’. Fans boekten spontaan een weekend weg naar het dorp om kennis te maken met de sfeer. Het liedje was maandenlang niet van de radio te slaan, of stond op repeat in de lokale Zoutelandse horeca. Graag willen we dit succes met jou als inwoner vieren, of het enigszins met je goedmaken als je het liedje niet meer kan aanhoren. We nodigen daarom het gehele dorp Zoutelande uit om gratis naar Concert at SEA te komen, op donderdag 28 juni."

Concert at Sea


Dit jaar vindt het driedaagse festival op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 juni plaats op het Zeeuwse strand. De kaarten voor vrijdag en zaterdag zijn al uitverkocht. Er zullen bekende artiesten als Sting & Shaggy, Alanis Morissette en meerdere Nederlandse artiesten en bands optreden. BLØF zal donderdag met het Zeeuws orkest optreden. Op dezelfde dag zal Danny Vera en Racoon optreden.