Dubbele prijzen voor Kensington en Naaz bij 3FM Awards

Dubbele prijzen voor Kensington en Naaz bij 3FM Awards

Kensington, Naaz en BLØF sleepten woensdagavond verschillende prijzen in de wacht tijdens de uitreiking van de 3FM Awards in AFAS Live in Amsterdam.

Kensington nam de eerste award van de avond in ontvangst, voor Beste Groep. Andere genomineerden in die categorie waren Chef’Special, De Jeugd Van Tegenwoordig en dj-duo Lucas & Steve.

Kensington heeft 2 prijzen in ontvangst mogen nemen. Ze wonnen namelijk ook de 3FM Award voor Beste Fans. Deze  prijs hebben ze gewonnen dankzij hun trouwe fans, die ook wel bekend staan als “Fansingtons”.

Zangeres Naaz heeft meerdere 3FM Awards in ontvangst nemen. De clip ‘Words’ werd uitgeroepen tot Beste Video. Daarnaast mocht ze de enige  juryprijs in ontvangst nemen, namelijk de 3FM Talent Award.

Het nummer ‘Zoutelande’ van BLØF en Geike Amaert werd verkozen tot beste nummer. ‘Zoutelande’ heeft wekenlang op nummer 1 in de hitlijsten gestaan. De prijs voor het Beste Album ging naar ‘Rémi’ van Ronnie Flex. Ook vielen Chef'Special en Martin Garrix in de prijzen voor Beste Live Act en Beste Soloact.