Ernst en Bobbie genomineerd voor Musical Awards

Ernst en Bobbie genomineerd voor Musical Awards

De voorstelling ‘Ernst en Bobbie weten het niet meer’ is genomineerd voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs 2022! De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Musical Awards op 28 april vanuit Ahoy Rotterdam. De show is live te volgen op NPO1 en wordt gepresenteerd door Frits Sissing. Naast Ernst en Bobbie maken ook Juf Roos en Woezel & Pip kans op de prijs. 

 

Terug na twee jaar afwezigheid

De Musical Awards worden voor het eerst in ruim twee jaar weer uitgereikt. De laatste keer dat de awards werden uitgereikt was op 23 januari 2020. Alle musicalproducties kwamen vanwege corona lange tijd stil te liggen en in de maanden dat er kortstondig wel kon worden opgetreden, was er niet genoeg tijd om de voorstellingen, crew en cast te beoordelen voor een Musical Award. Het is direct een bijzonder jubileum van het gala want het bestaat namelijk 20 jaar. 

 

Stem op jouw favoriet

Anders dan bij andere prijzen van de Musical Awards, is er voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op de genomineerde musicals en bepaalt zo welke familiemusical de prijs wint. Het stemmen gebeurt in twee stemrondes. De eerste stemronde loopt t/m 25 maart 2022. Op basis van het aantal stemmen zullen de drie genomineerde musicals met de meeste stemmen doorgaan naar de finale. Het is mogelijk op deze drie te stemmen t/m 25 april 2022. Daarnaast maken stemmers met hun stem kans op twee musical tickets naar keuze.

 

Stem hier