Ilse DeLange op clubtour in Nederland

Ilse DeLange op clubtour in Nederland

Ilse on tour

Met haar eigen programma keert Ilse DeLange terug naar het podium en gaat zij in het najaar langs verschillende Nederlandse podia toeren. Tevens heeft de zangeres  dinsdag bekendgemaakt dat zij in september en oktober in acht zalen zal optreden.

DeLange gaat voor het eerst weer op clubtour sinds haar uitverkochte tournee in 2014. Aanstaande vrijdag begint de kaartverkoop voor de clubtour. Samen met haar band The Common Linnets trad Ilse Delange de afgelopen jaar veel op in binnen- en buitenland. Ze kan niet wachten om haar eigen nummers ten gehore te brengen:“Het is al even geleden dat ik met mijn eigen songs op het podium heb gestaan en ik kan niet wachten tot het weer zo ver is. Tijdens deze shows speel ik, naast mijn oude nummers, ook nieuwe liedjes en ik kijk er naar uit om deze aan het publiek te laten horen.”

Optredens


De zangeres staat 23 en 24 juni in een uitverkocht show in Carré. Op 20 september trapt zij haar tour af in TivoliVredenburg in Utrecht.

Vervolgens geeft Ilse DeLange shows in het Patronaat in Haarlem, Doornroosje in Nijmegen en De Oosterpoort in Groningen. Op 13 oktober geeft zij een afsluitende optreden in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen.