Maan geeft een eigen concert in de Ziggo Dome!

Maan geeft een eigen concert in de Ziggo Dome!

"Toen mijn management belde met de vraag of ik er klaar voor was, zei ik: dat moeten we niet doen. Niet omdat ik het niet wilde, maar ik vroeg me af, ben ik hier al klaar voor? Gaan er mensen komen? Het is zo’n droom. Soms wil je nog niet dat die werkelijkheid wordt en wil je zo’n droom houden."

 

Een droom van zangeres Maan wordt werkelijkheid, namelijk een eigen concert in de Ziggo Dome! Het evenement zal gaan plaatsvinden op 16 december 2022 en wordt de grootse show in haar carrière tot nu toe. De Ziggo Dome is extra speciaal voor Maan, omdat ze er ook geregeld als bezoeker komt. "Ik heb er veel van mijn eigen idolen gezien en beeldde me dan vaak in hoe het zou zijn om er zelf eens te staan. Ik vind het heel spannend. Ik kan me best onzeker voelen over hoeveel mensen er zullen komen, maar gelukkig heb ik nog een jaar om door te groeien en mezelf klaar te stomen."

 

Die groei wil de zangeres vervolgen met een nieuw album. "Ik heb in coronatijd veel nieuwe nummers gemaakt. Het was ongeveer het enige dat kon, dus ik heb me daarop gefocust." Dat leidde ook tot het nummer ‘Leven’, dat 2 december is uitgekomen om de aankondiging van het concert te vieren. Ze schreef deze in samenwerking met Antoon en Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. ‘De levensfase waarin we weinig verantwoordelijken hebben, zo laat naar bed kunnen als we willen, zoveel kunnen drinken als we willen en ons lijfje de volgende dag weer prima opstaat, dat is waar deze track over gaat’, aldus de zangeres. "Ik wilde een lekker dansnummer waarbij mensen niet stil kunnen blijven staan." Maan maakt diverse muziek, omdat ze mensen wil blijven verassen. De 24-jarige zangeres heeft ook een divers publiek en ze merkt nu al dat bijvoorbeeld ook kinderen komen met hun ouders en opa's en oma's. De Ziggo Dome show moet dan ook een mooie herinnering voor het gehele publiek worden.

 

Of Maan verder nog dromen heeft? "De Ziggo Dome uitverkopen in vijf minuten", lacht ze. "Ik schat de kans klein, dus dan heb ik een droompje erbij." Toch is de Ziggo Dome niet haar enige droom. Ook een eigen optreden op Lowlands staat bijvoorbeeld nog op haar lijstje. "Dat lijkt me zo vet." Verder wil ze het ook buiten de grenzen van ons land opzoeken en gaan optreden in België, een land waar de zangeres al behoorlijk in trek is. "Daar zijn we nu al mee bezig".

 

De kaartverkoop start op dinsdag 7 december 2021 om 10:00u.