Monique Smit exclusief bij Jan Vis!

Monique Smit exclusief bij Jan Vis!

Wij zijn trots te kunnen melden dat we vanaf heden exclusief de boekingen van Monique Smit verzorgen! We doen dit in samenwerking met Berk Music, welke op korte termijn nieuwe muziek van Monique Smit zal uitbrengen.

Monique Smit is niet meer weg te denken van de Nederlandse radio en televisie! Ze was te zien in het tv-programma Gewoon Jan Smit, de muziekshow Just The Two Of Us en ze presenteerde Zapp Kids Top 20, Mijn Vader Is De Beste, Sterrenparade en meerdere programma's voor AVROTROS, waar zij één van de vaste gezichten was.

Monique is al een aantal jaren het vaste gezicht van cosmetica merk Herôme en ook één van de vaste presentatoren van Privé Vandaag, het video platform van De Telegraaf. Haar laatste single 'Mooier Dan Mooi', een duet met Wesley Klein, is inmiddels een grote hit met 1,5 miljoen views op YouTube en een nummer 1 notering in iTunes.

Daarnaast scoorde de blonde zangeres meerdere hits, die allemaal voorbij komen tijdens haar live optredens! Haar catchy tracks 'Blijf Je Vanavond', 'Dans', 'Een Zomeravond Met Jou' (duet met Tim Douwsma) en 'Mooier Dan Mooi' worden afgewisseld met een Volendam Hitmedley. Sfeer gegarandeerd!