Winnaar The voice of Holland exclusief bij Jan Vis

Na een spectaculair seizoen met ontzettend veel talent is het aanstaande vrijdag zo ver; de spannende finale van The voice of Holland. Vol trots mogen wij bekend maken dat ook dit jaar Jan Vis artiesten en evenementen de exclusieve boekingen mag verzorgen van de winnaar! Wordt Thijs, Vinchenzo, Isabel of Pleun The voice of Holland?

De agenda gaat na de finale open, maar u kunt tot die tijd wel alvast opties plaatsen. Wees er als eerste bij en informeer naar de mogelijkheden.

Thijs Pot
Deze Nederlandse Justin Bieber heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil een tieneridool worden! Met het bereiken van de finale van The voice of Holland lijkt deze missie te lukken. Coach Guus is in ieder geval heel trots!

Lees meer...

Vinchenzo Tahapary
We zagen hem al eerder tijdens het eerste seizoen van The Voice Kids, maar ook tijdens The voice of Holland blijft Vinchenzo zeker niet onopgemerkt. Dit 17-jarig talent weet van vele dames de harten te stelen.

Lees meer...

Isabel Provoost
Isabel is een echt multi-talent. Ook haar zagen we al al eerder bij The Voice Kids en nu staat ze in de finale van The voice of Holland dankzij haar mooie verschijning en prachtige stem. Coach Sanne is overtuigd van haar talent!

Lees meer...

Pleun Bierbooms
Ondanks haar jonge leeftijd heeft Pleun al heel veel podiumervaring. Na haar indrukwekkende versie van het nummer 'A Million Years Ago' van Adele koos ze voor coach Waylon. Ze is duidelijk een van de favorieten voor de titel.

Lees meer...