Jan Vis artiesten genomineerd voor De Party Awards

Jan Vis artiesten genomineerd voor De Party Awards

Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. De Party Awards wil via deze weg de genre onder de aandacht brengen. Elk jaar worden De Party Awards uitgereikt aan Nederlandse feestartiesten. Dit jaar zijn er maar liefst 5 artiesten van Jan Vis genomineerd in verschillende categorieën.

Dj Kicken is genomineerd voor populairste party dj. Hij is een echte allround dj en weet zowel oud als nieuw te vermaken. Iedereen kent hem wel van zijn all time feesthits ‘Ain’t No Party (Like An Alcoholic Party)’ en ‘Happy Together’.

Skoften Sloopservice, de jongens van Skoften.net, maken een feest waarbij je ongestoord helemaal uit je plaat kunt gaan. Dit jaar zijn ze genomineerd voor Populairste Party Dj Act. Monique Smit en Henk Bernard zijn genomineerd voor De Populairste Party Artiest. Beide artiesten zijn bekend van hun verschillende hits. Monique Smit had deze zomer nog een hit te pakken met Wesley Klein.

Carnavals feestbeest Lamme Frans is zelfs genomineerd voor 2 Awards. Hij is namelijk genomineerd voor Populairste Party Act, en met zijn single ‘Alles Moet Op’ voor Populairste Party Single.

De uitslag van De Party Awards wordt bekend gemaakt op 28 november in club Rodenburg in Beesd. Vanaf vandaag kan er gestemd worden via de website www.partyawards.nl en per sms!