Alice Deejay boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Herinner je je het beste partytijdperk ooit? Juist! En de nineties zijn weer helemaal terug, dankzij de LIVE Reunion Tour van Alice Deejay. Alle remmen gaan los dit najaar, dus zet je schrap voor de nineties, alsof ze nooit gestopt zijn!

 

Het was 1999. Een paar jonge getalenteerde Nederlandse DJ's en producers zagen hun samenwerking uitmonden in een project dat wereldwijd meer dan 1 miljoen albums en 5 miljoen singles wist te verkopen. Alice Deejay's album 'Who Needs Guitars Anyway?' leverde niet minder dan 5 internationale hits op, en domineerde de hitlijsten in Duitsland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië, Zweden, Noorwegen, Denemarken, België, Nederland, Spanje, Portugal en Canada -onder andere. Het album schoot in no-time de continenten over, en waar je maar kwam hoorde je 'Better Off Alone', 'Will I Ever' en 'Back In My Life' uit de speakers knallen.

 

Zangeres Judy: “Terugkijkend realiseer ik me pas écht hoe uitzonderlijk het allemaal was. Ik was superjong, en mijn leven was gewoon net een film. Waanzinnige dingen, zoals van Amsterdam naar New York vliegen, daarna rechtstreeks naar een TV-studio, "Better Off Alone" zingen, en hup, terug in het vliegtuig naar Amsterdam. En pas in het vliegtuig merken dat ik de microfoon nog in mijn hand had."

 

En nu is Alice Deejay terug. In de startblokken om -op z’n nineties- helemaal los te gaan. Judy: “Ik kan niet wachten om de fans weer te zien. Optreden is echt iets wat je sámen met de fans doet. We hebben keihard gerepeteerd en getraind, en we gaan er echt helemaal voor!”

 

Tijdens de tournee, die uit meerdere liveshows bestaat, neemt de wereldberoemde dance-act je mee terug in de tijd. Bereid je dus voor om uit je dak te gaan op de regelrechte dance-slammers 'Will I Ever', 'The Lonely One', 'Back In My Life', 'Celebrate Our Love' en 'Better Off Alone'. Maar er is meer: naast haar eigen megahits komt Alice Deejay met een aantal moddervette medleys en live mashups die de jaren ’90 weer helemaal terugbrengen.

 

Judy: “Onze muziek heeft veel emotie in zich. Sommige van onze nummers hebben echt een grote rol gespeeld in het leven van mensen. Vandaar ook dat fans maar bleven vragen: “Waarom kom je niet terug?" En het duurde 20 jaar, maar ik voel dat de tijd nu rijp is. Dankzij onze volhardende fans gaat het nu dus toch eindelijk gebeuren!”

 

Kortom; dit is dé kans om samen met Alice Deejay de nineties te herbeleven. Zorg dat je de Alice Deejay LIVE Reunion Tour niet mist, en get ready to party! Alice Deejay boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op!


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

2000 The Lonely One
2000 Will I Ever
2000 Celebrate Our Love
1999 Beter Off Alone
1999 Back In My Life

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

๐Ÿ“ž  Bel ons

๐Ÿ“ง  Mail ons