Xander de Buisonje boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef o.a. de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 gaf Xander met Volumia! een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall.

Daarna heeft hij zijn carrière als solo artiest voortgezet. Vijf solo-albums, een akoestische album en aantal singles verder is hij nog steeds één van de meest populaire en best geboekte artiesten van Nederland.

Eén van zijn laatste singles ‘De Wereld Redden’ bereikte de top 10 in iTunes en met zijn laatste album ‘Xander in Concert’ scoorde hij een gouden plaat. In 2014 en 2015 tourde hij door verschillende theaters in Nederland met zijn interactieve theatershow “Xander Omarmt”. Waarbij hij zich laat inspireren door de vriendschap van mensen in het publiek en dit samen met ze viert op het podium.

Xander is inmiddels ook een gevestigd presentator. Hij presenteert al zeven keer op rij De Vrienden van Amstel LIVE! Waar hij samen met Guus Meeuwis ook het meest heeft gestaan als artiest.

Daarnaast presenteerde hij Studio 9, De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’. Verder is hij al drie jaar op rij te horen bij Holland zingt Hazes in Ziggo Dome. En heeft hij door zijn muzikale expertise ook rollen vervuld als jurylid bij televisieprogramma’s The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Xander is een artiest, een entertainer, een presentator, maar bovenal een mensenmens. Mensen geven hem inspiratie. Hij geeft ze er onvergetelijke momenten voor terug. Naast zijn muzikale activiteiten zet Xander zich ook in voor Make-A-Wish Nederland.

Hier verbindt hij sinds 2014 de allerkleinsten aan hun grootste wens. Daarnaast zet Xander zich sinds oktober 2015 in als ambassadeur van dance4life om samen met jongeren te werken aan een wereld zonder aids.

Met muziek wil hij de jongeren bereiken, verbinden, inspireren en op deze manier écht een verschil maken. Xander hoopt dat hij in de toekomst met zijn talent en zijn muziek steeds meer mensen aan elkaar kan verbinden.


Wist je dat...
2014 Ik Weet (ft. Najib Amhali) 89
2013 Van Jou 34
2012 De Wereld Redden 5
2012 Christmas 64
2011 Als Je Slaapt 20
2010 Een Brief 45
2010 Hou Van Mij 80
2003 Ik Zie/Helden 21
2000 Ik Vlieg Ik Zweef (Volumia) 79
1998 Afscheid (Volumia) 4
1998 Hou Me Vast (Volumia) 2
1997 Het Is Over (Volumia) 43

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten