Kleuterpop

Monique Smit is het gezicht van Kleuterpop. Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice en heeft al diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Samen met haar broer Jan Smit lanceerde Monique in 2014 het project ‘2 Kleine Kleutertjes’. Na dit succes werd Monique bijna dagelijks benaderen voor nieuwe kinderliedjes. Haar twee zoontjes hebben Monique veel inspiratie gegeven voor een nieuw Kleuterpop album. Met een geweldig team en haar kinderen als proefpubliek is de Volendamse zangeres aan de slag gegaan. Het resultaat: een album vol vrolijke, gezellige liedjes, modern en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Mei 2020 werd het album, inclusief boek uitgebracht. 

 

Uiteraard mag een spectaculaire Kleuterpop-liveshow dan ook niet ontbreken! Voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes, brengt Monique een geweldige show van 45 minuten door het hele land. Vergezeld door twee danseressen en boordevol interactie tussendoor, is het één groot en vrolijk feest voor iedereen. Na afloop is er gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en het boekje met cd te kopen en te laten signeren. Monique Smit Kleuterpop boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Kleuterpop

Kleuterpop

Kleuterpop

2020 De Kleuterdans

Kleuterpop

Plaats een boekingsaanvraag via onderstaand formulier. Dit is geheel vrijblijvend en u zit nergens aan vast! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor de beschikbaarheid, prijzen en verder informatie omtrent de aangevraagde artiest(en). Na het contact kunnen wij, indien gewenst, een optie voor u plaatsen zodat u er nog even over kunt nadenken. Uiteraard is het ook mogelijk om direct de artiest te boeken. Komt u er niet aan uit? Neem gerust contact met ons op!

Kleuterpop
 

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Zoek artiesten