Tim Douwsma boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

De getalenteerde Tim Douwsma werd geboren op de 4 november 1987 te Drachten. De jonge Fries ontdekt al snel dat hij houdt van het entertainen van mensen. Tim's talent om mensen te vermaken komt al op jonge leeftijd bovendrijven tijdens verschillende talentenjachten waar hij aan deelneemt. Door zijn enorme enthousiasme, zijn frisse uitstraling en zijn natuurlijke talent weet hij gemakkelijk de harten van het publiek te stelen.

Ondanks dat het talent al vroeg naar voren kwam neemt Tim pas op zijn 17e de beslissing zich volledig te storten op een carrière in de Nederlandse showbizz. Tim is vastbesloten door te breken als artiest en schrijft zich in voor een zang-, acteer- en presentatie opleiding in Groningen. Naast zijn opleiding blijft Tim auditeren. Zo ook voor de talentenjacht op tv: ‘So You Wanne Be A Popstar'. Tim behaald de vijfde plek in het programma en zijn deelname betekenen zijn eerste serieuze stappen in de muziekwereld. In 2008 komt zijn eerste eigen single ‘Wil je bij me blijven slapen' uit. Het vrolijke nummer wordt een echte hit en behaald een mooie 18e plek in de Nederlandse single charts.

Naast zijn zangcarrière timmert Tim ook als presentator en acteur aan de weg. Hij presenteert geregeld een item in het RTL4 programma ‘Life & Cooking' van Carlo en Irene en hij speelt een kleine gastrol in de soap ‘Onderweg Naar Morgen'. In 2008 wordt Tim ook toegelaten tot de acteeracademie van Hugo Metsers (FAAAM). Op dit moment is Tim te zien in de bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63'. Het is een bescheiden rol, maar Tim kijkt met veel plezier terug op dit avontuur. "Ik ben een echte Fries dus het was erg leuk om mee te werken aan de film die gaat over de Friese Elfstedentocht, hét schaatsevenement waarop elke Fries enorm trots is."; aldus Tim.

Nu richt Tim zich voornamelijk op zijn zangcarrière. "Ik vind acteren en presenteren erg leuk om te doen maar als zanger heb je direct contact met het publiek, het zien van de juichende menigte en de lachende gezichten, dat is zo te gek. Dit is de reden waarom ik me in eerste instantie op een zangcarrière wil richten" zegt Tim met een grote glimlach. In 2009 verscheen zijn tweede single ‘Ga'.

Ook stond Tim hoog in de charts met zijn single ‘Je bent de Hemel'. Het nummer heeft een melodie om bij weg te dromen en een tekst waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. De meeslepende single 'Je Bent De Hemel' werd door meerdere radiostations opgepakt. O.a. 100% NL, Radio NL en de NPS draaiden de melodieuze plaat zeer regelmatig. Ook de videoclip bij het nummer, die werd opgenomen in het Belgische Brugge, was veelvuldig te zien bij verschillende zenders.


Wist je dat...
2013 Langzaam Wordt Het Zomer (& Monique Smit) 7
2011 Winter Voor Twee 13
2011 Een Zomeravond Met Jou (& Monique Smit) 13
2010 Je Bent De Hemel 21
2010 Allebei 42
2008 Wil Je Bij Me Blijven Slapen 18

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Neem contact met ons op voor meer informatie

πŸ“ž  Bel ons

πŸ“§  Mail ons

Zoek artiesten