André Hazes boeken

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Het stempel ‘de zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Met een gouden tweede album op zijn naam en de zoveelste dikke hit met een voor het eerst geheel zelfgeschreven nummer dat zijn motto perfect weergeeft: Ik Haal Alles Uit Het Leven.

André Hazes – geen ‘Dré’, ‘Dreetje’ of ‘Junior’ meer, alsjeblieft – wist al vroeg dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden. Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit: 'Bedankt Mijn Vriend' was een postuum duet met zijn vader, dat maar liefst dertien weken op die toppositie bleef staan. André was toen allang besmet geraakt met het showbizz-virus; zo deed hij als kind mee in de musical 'Kruistocht In Spijkerbroek' en had een rol in TV-soap 'Onderweg Naar Morgen'.

Maar al snel ontdekte hij zijn echte liefde: muziek. Na zijn debuutalbum uit 2013, 'Mijn Beste Vriend', brak hij pas goed door in het programma 'De Beste Zangers Van Nederland', waarin hij opviel met zijn vertolking van 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' – wat hem prompt een volgende nummer 1-hit opleverde. Hij tekende hij een contract bij Dino Music en scoorde meteen een dikke hit met 'Leef'. In 2016, kwam ook een album uit met dezelfde titel. Zijn nieuwe deal was de aftrap voor een steile weg omhoog. “In 2015 hebben we zo’n beetje alles gewonnen wat er te winnen valt”, zegt André lachend. Geen reden voor valse bescheidenheid: hij sleepte maar liefst vier prijzen weg bij de Buma Awards, kreeg een Edison in de categorie Volksmuziek en ontving de 100%NL Publieksprijs. Het album 'Leef' werd goud, de single zelfs platina.

Maar de zegetocht eindigde daar niet. SBS bood André een geheel nieuw avontuur als presentator van het nieuwe Rad Van Fortuin, waarvan hij 200 uitzendingen opnam. Ook gaf hij twee concerten in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. De eerste twee liedjes waren doodeng, vertelt André over zijn ervaringen op het grote podium. “Maar daarna voelde ik me een soort God. Het werden de avonden van mijn leven. Voor zo’n zaal staan is echt het allerlekkerste gevoel wat je kunt hebben.”

Niet plat, wél volks. Dat, en zijn soort muziek, wil André graag vasthouden. Degenen die er in AFAS Live bij waren, weten het: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht. Dan maar iets minder verdienen, zegt André. “Ik wil dat mensen zeggen: ‘Tering, wat staat die jongen op een podium!’.” Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen.”


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wist je dat...

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

2019 Maar Wij Gaan Door
2018 Later Komt De Spijt
2017 Wie Kan Mij Vertellen
2017 Ik Haal Alles Uit Het Leven
2017 Steeds Weer
2016 Hè Ouwe
2015 Leef
2015 Niet Voor Lief
2014 Ik Leef Mijn Eigen Leven 30
2014 Ik Leef Mijn Eigen Leven
2009 Dat weet je (Dré Hazes jr.) 18
2007 Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.) 1

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons

Video's

Interesse?

Prijs op aanvraag


Wil je meer informatie?

📞  Bel ons

📧  Mail ons